Nu är vi igång!

Hej och välkomna till våran blogg, ProjektVälgörenhet.
Vad är det då? Undrar du säkert. Jo, det är såhär. Vi är fyra tjejer som går trean på Kunskapsgymnasiet i Kista. Josefin, Karin, Emelie och Frida. Vi har börjat arbeta med vårat projekt, som går ut på att ge leksaker till ett barnhem i ett främmande land (vilket land vet vi inte än.)

Våran grundplan går ut på att kontakta olika organisationer och förhoppningsvis få dom att hjälpa oss med vårat arbete. I våran reklam för leksaksinsamlingar och även under insamlingarna så ska deras logga få synas. Och självklart får de tillgång till allt vårat material, som de sedan kan använda till sin egna hemsida om de känner för det. 

Vårat syfte med detta projekt är att få reda på hur livet på ett utländskt barnhem ser ut. Vi vill få barnens vardag att bli lite bättre, när de får sina nya leksaker. Självklart förbättrar inte detta deras liv, men kanske för stunden iallafall. :)

Nu har vi satt igång, snart ska vi mejla ut våran projektplan till olika organisationer. Och förhoppningsvis få positiv respons från varenda en! 

Önska oss lycka till!
Följ vårat arbete här på bloggen!

//
Josefin, Karin, Emelie och Frida.


 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det stavas "vårt"

2008-09-18 @ 20:40:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0