Svar från Riga igen!

Senast fick vi ju svar från en snubbe i Riga, han bifogade som sagt mailet till några andra som skulle kunna hjälpa oss. Så nu har vi fått svar från en kvinna vid namn Natalia. Också hon var väldigt positiv till vårt projekt och skrev att hon skulle försöka leta efter ett passande barnhem, samt försöka ta reda på om det är fler saker än leksaker som dom skulle behöva.

Vi har även skickat ut lite mail till några leksaksaffärer/grossister och frågat om dom skulle kunna hjälpa oss med bidrag till leksaker. Dock har vi inte fått lika positiva svar därifrån än. Så det kan ju vara både positivt och negativt ifall det barnhem hon hittar vill ha något annat än leksaker. Det positiva är att det kanske är lättare att få tag på, och det negativa är om vi har lagt ner mycket tid på att få tag på en massa leksaker men måste sen i stort sett börja om från början.

Men det ska nog ordna upp sig tillslut. Vi har förresten förlängt projektet också. Istället för att ha ett halvår på oss har vi nu ett helt skolår på oss att ordna upp allt. Det tar ju mycket längre tid än vi planerat från början. Måste hinna fixa stipendium osv. för att kunna åka.

Vi är väldigt glada över det positiva beskedet och hoppas på en lika positiv fortsättning!
Önska oss lycka till!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0