Om någon annan undrar..

Postat av: Mrs Välstånd

Ni har ett stort problem, välgörenhet lindrar nöden tillfälligt, men utjämnar inte de sociala skikten i ett land på lång sikt. Detta innebär att ni genom detta projekt snarare skapar större nöd än mindre.

Tro mig - jag har rest ett otal gånger till Baltikum sedan självständighetsförklaringen. All denna välgörenhet har bara skapat en massa problem.

Vill ni göra något, ställ er på den ryska befolkningssida och se till att deras livegenskap förvandlas till ett medborgarskap. Kämpa även för att företag etableras i landet och att skatterna höjs.
På så sätt höjs välståndet i landet.

2008-11-07 @ 16:52:20

Svar: Vad vi är ute efter är inte att förändra landets ekonomi eller politik, även om vi hemskt gärna skulle vilja det så är vi tyvärr inte kapabla till det. Det här är vårt skolprojekt och vi kände att vi ville göra nått som kan hjälpa, ge stöd eller bara lysa upp någons dag. Vi skulle gärna vilja förändra deras vardag totalt men till en början kanske man endast kan starta med något så litet som detta.

Eftersom barnhemmet tackat ja till vår hjälp betyder inte det att det krävs hjälp? Vi bistår med nya sängar, skor, kläder och skolmaterial - om det inte ger de någon nytta alls i framtiden, så kanske det i alla fall lyser upp deras tillvaro och ger de lite hopp? Åstadkommer vi det är vi nöjda.
     Men tack för din kommentar, kul att du är insatt och vi hoppas att kanske du kan förändra deras samhällssituation till det bättre, lycka till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0