@

Det blir mycket mailande fram och tillbaka, hit och dit hela tiden. Mycket som vi behöver få svar på nu. Därför har vi spenderat dagen med att just maila. Vi har bland annat fått bekräftat från leksaksborgen att de har en liten bananlåda redo för oss på måndagen den 1:a december. Vi har också räknat ut på ett ungefär hur mycket vi kommer att transportera, nämligen ca 5-10 lådor. Kan inte vara mer exakt än så just nu, men vi hoppas såklart på att det blir runt 10st till slut.

Transportfrågan håller vi på att lösa, mailet som vi skickade till Joakim förra veckan har försvunnit någonstans i cyberrymden, så det fick bli att skriva ett nytt, som också försvann.. men på tredje försöket lyckades vi! Imorgon ska vi följa upp mailet med att ringa, och förhoppningsvis få svar på om vi kan få den hjälp vi behöver.

För att kunna ta oss själva till andra sidan Östersjön har vi ringt SiljaTallink för lite info om det går att resa när resenärerna är 17 och 18 år gamla. Vi fick lite blandade svar, men det verkar som så att om vi åker mellan söndag-onsdag så ska det funka bra.

Något vi behöver för att kunna göra denna resa är ju såklart pengar, detta ska vi också ta tag i genom att presentera vårt projekt på en så kallad onsdagslunch hos Rotary. Vårt hopp är att de känner att vårt projekt är intressant och att de är redo att sponsra oss så att projektet kan bli verklighet. Först måste vi bara fixa in oss på lunchen, det har vi också börjat med idag och vi hoppas på att kunna få det bekräftat inom en snar framtid.

Ja, det var en liten uppdatering om hur vi ligger till för tillfället. Nu gäller det att öka takten inför jul, alla förberedelser ska vara klara snart, då det är dags att redovisa vårt projekt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0