Allt flyter på

1 vecka har flytit förbi sedan senaste inlägget och en del har hänt. Det största som skett är nog att vi bestämt datum för resan och fått det bekräftat av Natalia. Vi åker 22-24 januari! Då har vi tid att samla in alla saker, fixa med transport, skriva det obligatoriska arbetet om projektet+redovisningen av det och göra klart allt annat som behövs göras klart innan vi åker.

Vi har också skrivit en insändare om vårt projekt där vi efterlyst sponsorer som kan tänkas hjälpa oss med insamlingen av skorna och även transportfrågan och skickat till DN, SVD, Metro, Mitt i och Sigtuna byggden (det kanske kommer att skickas ut till fler tidningar). Om NI arbetar på ett företag som skulle vilja hjälpa oss med denna sponsring eller har tips på någon vi kan kontakta, säg gärna till!

Mejl har skickats ut till olika skoaffärer gällande om de kan tänka sig sponsra oss (självklart i utbyte mot att de får gratis reklam) och vi har även föreslagit att vi hämtar leksakerna som Leksaksborgen bidragit med den 1 december, vi väntar bara på bekräftelse.

Nu är ni uppdaterade om vart vi ligger i projektet! Och som sagt, kontakta gärna oss om ni har tips, eller funderingar i allmänt  (Mejladress: [email protected])

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0