Hemma igen

Nu är vi hemma igen från Daugavpils, Lettland och har massor att berätta och många bilder att visa. De kommer att komma upp under nästa vecka så håll ögonen öppna!

Dagen är äntligen här!

Nu är det dags!
Allt är packat och klart och båten avgår ikväll och redan imorgon är vi i Riga samt framåt kvällen i Daugavpils där barnen väntar på oss. Vi kommer tillbaka på torsdag och kommer skriva och lägga upp bilder om allt vi upplevt.

Önska oss lycka till!

Snart bär det av

Idag har vi lämnat 10 kartonger med alla våra insamlade saker till transportföretaget HIT som kör ner det ända fram till barnhemmet i Daugavpils, Lettland.

Vi kommer troligen att besöka 2 organisationer. Barnhemmet för barn utan föräldrar och någonstans att ta vägen samt ett familjehem för illa behandlade barn och några av deras mödrar. De insamlade sakerna kommer att delas upp emellan dem, sen kommer även Rotary i Riga att ha med saker till de båda.

Vi mejlar flitigt med Natalia nu för att fixa alla detaljerna för vår kommande projektresa som äger rum på måndag. Det är bara en helg emellan, sen bär det av!

Hola

Nu är det endast en vecka kvar tills vi kliver på båten mot Riga. Det märks, för nu är det intensiv planering som gäller. Vi har räknat ihop att det blir 9-10 lådor som vi ska ta med oss. Klart godkänt! Det var vårt mål att få med så många lådor, vilket betyder att vi har lyckats väldigt bra tycker jag.

Idag har vi även mailat Natalia, vår kontakt i Riga, och frågat lite hur allt ligger till, vad som kommer hända när vi väl anländer till Riga osv.

Klockan 17.00 den 16de ger vi oss alltså av. Det ska bli en spännande resa. Tänk att vi hamnade här till slut! Att projektet kom till sitt slutskede och att resan faktiskt blir av! Cred till oss ;) Hihi

Nu väntar vi som sagt på ytterligare information.

Vi återkommer med svaren!
Ciao


RSS 2.0